Controlling

Zonder een gedegen administratie functioneert een modern bedrijf niet meer en beslissingen moeten met actuele financiŽle gegevens onderbouwd worden. Door periodiek de administratie bij te werken en te overleggen aan de hand van financiŽle overzichten en analyses levert Jťkawť de benodigde informatie aan de ondernemer. Tevens geeft de jaarrekening achteraf geen verrassingen over de resultaten en financiŽle positie.

De administratie moet toegankelijk zijn om eenvoudig de gewenste informatie te verkrijgen en tevens voldoen aan de wettelijke eisen. Jťkawť helpt bij de opzet van de administratieve organisatie, waardoor de administratie een sturingsinstrument vormt dat de ondernemer in staat stelt het bedrijf te beheersen en op hoofdzaken en details bij te sturen.

Jťkawť biedt begeleiding aan bedrijven om de administratieve kennis te vergroten, waardoor minder werkzaamheden hoeven te worden uitbesteed. Voor zowel startende als gevestigde ondernemers zal dit een kostenbesparing tot gevolg hebben.

© 2019 Jékawé Financieel Management & Accountancy BV
Sitemap - Disclaimer - Realisatie: Ontwerpstudio Horneman